Infront vacancy search engine

New Business Sales – Netherlands/Amsterdam (m/f/d)


Vacancy details

General information

Reference

2023-581  

Position description

Job title

New Business Sales – Netherlands/Amsterdam (m/f/d)

Contract type

1 = fulltime - unlimited

About the Role

Bij Infront bevinden wij ons in een interessante groeifase. De turbulente markt geeft ons kansen om te groeien als Europese marktleider door innovatieve oplossingen in WealthTech SAAS marktsegmenten.

 

Overzicht

Het uitvoeren van een sales-cyclus in een disruptieve markt kan erg complex zijn. Ondanks dat je de concurrentie achterlaat met hoogwaardige technologie (waar financiële marktdata in real-time wordt aangeboden van de belangrijkste exchanges zoals o.a. EuroNext, Deutsche Borse, LSE en Nasdaq), ben je als adviseur en ambassadeur verantwoordelijk om toegevoegde waarde en terugverdientijd te kunnen presenteren op basis van ons SAAS portfolio voor bestaande én nieuwe klanten. Ben jij die nieuw business adviseur en durf jij die uitdaging aan?

 

Als onze nieuwe sales collega bestaan jouw rol en verantwoordelijkheden uit:

 • Jij werft 100% nieuwe klanten uit de financiële marktsegmenten waarin wij opereren op basis van ons innovatieve technologie portfolio;
 • Jij bent ambassadeur voor ons bedrijf en technologie op beurzen, evenementen en roadshows en roundtables;
 • Jij vergroot onze naamsbekendheid door jouw gedrevenheid en door je netwerk in te zetten om nieuwe relaties te benaderen. Idealiter heb je daarom een bestaand netwerk waar je gebruik van kunt maken binnen de marktsegmenten waarin wij gezamenlijk succesvol willen zijn (buy-side en sell-side);
 • Jij plant en onderhoud je salescyclus binnen ons CRM systeem want meten is weten;
 • Jij gaat nauw samenwerken met onze solution consultants, customer service managers, marketeers en product managers om succesvol te worden.

Who you are

 • Jij hebt ruime ervaring met acquireren van nieuwe klanten en werken binnen complexe salescyclus en het succesvol afronden hiervan. Daarnaast ben je gewend methodisch te werken met bijvoorbeeld MEDDIC/MEDDPIC om continue te kwalificeren;

 • Jij hebt een gerelateerde universitaire achtergrond in financiën, economie of gelijkwaardig;

 • Jij hebt professionele ervaring in sales in de FinTech sector en begrijpt wat een SAAS model betekent;

 • Jij hebt een grote affiniteit met de financiële service industrie (banken, vermogensbeheerders, asset en portfolio managers, pensioenfondsen, market makers, online brokers en de exchanges etc.)

 • Jij bent zelfverzekerd, hebt een representatief voorkomen en hebt uitstekende communicatie en presentatie vaardigheden met een servicegerichte mentaliteit. Maar je bent ook een profiel “hunter” met een scherpe neus voor business;

 • Je bent de Engelse taal meer dan vaardig in zowel woord als geschrift. Naast Nederlands als moedertaal, kun je je ook in een andere taal mondeling goed verstaanbaar maken (pré).

Why join Infront?

Infront is een Europese fintech marktleider in de segmenten wealth management en trading. 3500 klanten gebruiken onze oplossingen met betrouwbare real-time financiële data om informatie te verzamelen, kennis op te bouwen, en inzichten te verkrijgen waarin markten zich bewegen en waar investeringsmogelijkheden met een goed rendement zich voordoen voor hun eindklanten.

 

Bij Infront geven we prioriteit aan de balans tussen werk en privé via ons hybride model, waardoor samenwerking op kantoor en flexibiliteit op afstand mogelijk wordt. Ons diverse team – meer dan 500 medewerkers van meer dan 30 nationaliteiten met een leiderschapsteam verspreid over 6 landen – weerspiegelt onze inzet voor diversiteit en inclusiviteit. We nodigen alle achtergronden uit om te solliciteren (ongeacht ras, religie, geslacht, leeftijd, handicap en meer) en streven ernaar gelijke kansen voor iedereen te garanderen. Heeft u speciale accommodatie nodig? Informeer onze recruiters tijdens het sollicitatieproces. Sluit u bij ons aan en draag bij aan onze bloeiende, diverse gemeenschap.

Position location

Job location

The Netherlands, Amsterdam

Company

Infront Financial Technology B.V. (NL)

Candidate criteria

Languages

 • Dutch (3- Business fluent)
 • English (3- Business fluent)

Handled by

Last name

Zaldumbide Escobio

Forename

Ricardo